سمبکالاه

برای دریافت کلیپ ها اینجا کلیک کنید

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:دانلود کلیپ,ساعت 18:38 توسط بچه های ساوه| |

علل کار در شرایط طبیعی و محیطها باز



علت بیان این مطلب جواب دادن به سوالات برخی افراد است که "چرا سمبکالاه‌کارها در بیرون از سالن و محیطهای باز تمرین میکنند؟" و عده‌ای نیز با تفکر اشتباه علت و علل غیر معقول برای این کارها بیان میدارند و هدف از بین بردن این افکار است.
شرایط باز و محیط آزاد چند ویژگی برای تمرین ورزش رمی دارد که در زیر به بیان آنها خواهم پرداخت.


******************************************

یک رزمیکار خوب کسی است که در تمام شرایط آماده رزم باشد و با یک تغییر کوچک در محیط از تواناییهایش کاسته نشود.

یک رزمیکار خوب کسی است که در شرایط سخت محیطی (هوای سرد یا گرم، بارش برف یا باران، وزیدن باد و طوفان و...) بتواند از تمام توانش در رزم استفاده کند.

رزم به معنای جنگ است و حقیقتش تاکنون هیچ جنگ واقعیی را ندیده‌ام که داخل سالن انجام شود یا دو طرف جنگ بگویند مثلآ چون هوا سرد است برویم داخل سالن و کنار بخاری بجنگیم.

شرایط طبیعی و سخت نتنها باعث بالا بردن استقامت در فرد میشود بلکه او را در مقابل دیگر سختیها چه در رزم و چه در زندگی روزمره مقاوم میکند.

شراط طبیعی یعنی حقیقت محیط اطرافمان و جنگ و رزم حقیقی شرایط حقیقی میطلبد و فرد باید خود را در این شرایط آماده کند.

محیط باز باعث چند پیشرفت فیزیکی و بدنی میشود:
1-استفاده از هوای آزاد و باز برای تقویت ریه‌ها و عملکرد بهتر فکر.
2-مقاوم شدن بدن در برابر سرما و گرما.
3-استفاده از نور مستقیم خورشید و تقویت عضلات و مخصوصآ استخوانها.
و.....

و به دلایل فوق و برخی علل دیگر میتوان فهمید علت اینکه ورزشهای سنتی، اصیل و قدیمی رزمی در فضای باز تمرین میشده‌اند نه در محیطهای بسته.

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:,ساعت 15:35 توسط بچه های ساوه| |

شکستن اجسام سخت



******************************************

در تمام ورزشهای رزمی شکستن اجسام سخت نشان دهنده و نمادی از قدرت و سرعت و مهارتهای کلی رزمی بوده و هست، هرچند هم‌اکنون کم رنگ تر شده.
کسی که میخواهد بر یک جسم سخت نفوذ کند و آنرا بشکند علاوه بر راز و رمزها و نکاتی که باید بداند، باید توان جسمی و مهارت بالایی در رزمی داشته باشد. فرد باید نیرویی چندبرابر مقاومت جسم (با ایجاد شتاب و سرعت و قدرت مناسب) بر سطح جسم فرود آورد تا بتواند آنرا بشکند، علاوه بر اینها کنترل و دقت در فرود ضربه قبل و بعد از شکستن و خیلی از نکات اساسی و ریز دیگر وجود دارد که نیاز به شرح نمیبینم.


******************************************

در سمبکالاه نیز این تکنیکها بعد از یک رده خاص به هنرجو آموزش داده میشود. اگر سری به قسمت "سمبکالاه (کلیپ clip فیلم film) ورزش رزمی سمبکالاه SAMBKALAH" زده باشید و این کلیپها رو دیده باشید در اکثر این کلیپها مواردی از شکستن اجسام سخت را میبینید.

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:سمبکالاه,ساعت 15:34 توسط بچه های ساوه| |

ورزش رزمی سمبکالاه در واقع اهداف خود را با اصول جوانمردی و تبعیت از ائمهء معصومین(ع) ادامه میدهد.مسابقات این سبک نیز بصورت تکنیکی و مبارزه ای تنها در سطح کشور برگزار میشود.

*****************************
رده های این سبک :

بدون شال

نیمه سبز

سبز

نیمه سرخ

سرخ

نیمه قهوه ای

قهوه ای

مشکی .

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:,ساعت 15:34 توسط بچه های ساوه| |

فرم تکنیکی



******************************************
اکثر ورزشهای رزمی شامل دو قسمت اجرای فرم و مبارزه هستند که (اغلب) میتوان گفت کاملآ مجزا از یکدیگرند، به این معنا که فرد برای مبارزه از تمام (یا حداکثر و گاهی اوقات هیچ یک از) تکنیکهای فرم در مبارزه استفاده نمیکند و واضحتر بگویم که تکنیکها و فرمهای اجرایی وی هیچگونه عملکرد و کارایی در هدف اصلی رزم که همان مبارزه است ندارد و فرد متکی به چند ضربه و گاهی شگردهای مخصوصش میشود.
(البته در مورد سبکهای دیگر بصورت کلی مطلب بیان شده و این مطلب نیز شامل تمام
ورزشها نمیشود و از آن، توهین به هیچ سبکی تلقی نشود)

******************************************

در سمبکالاه فرم تکنیک و استفاده عملی از تکنیک کاملآ با هم تلفیق شده‌اند، و در یک حرکت هم فرم و هم کارایی در مبارزه رعایت شده و با اطمینان کامل میگویم که 100% حرکات دارای بهترین فرم و کارایی در مبارزه است.
عکسهای زیر تصاویری از بنیانگذار سمبکالاه استاد س.ا.میریوسفی است.








نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:,ساعت 15:33 توسط بچه های ساوه| |

استقامت



******************************************

فاکتورهایی که برای ورزشهای رزمی در نوشته های پیشین بیان شد جزء مهمترین
فاکتورهای مورد نیاز یک رزمی‌کار است اما هیچکدام از آنها بتنهایی جوابگو نیستند و یک رزمی‌کار زمانی میتواند جزء بهترین رزمی‌کارهای هم شرایط خود باشد که تمام این ویژگیها را در کنار یکدیگر داشته باشد و بتواند در مواقع لزوم از هرکدام یا همگی استفاده نماید. البته عوامل گفته شده نیز بدون مهمترین عامل در پیشرفت یک رزمی‌کار آنقدر کارایی ندارند که عامل استقامت دارد. این استقامت یک رزمی‌کار است که میتواند باعث گره خوردن عوامل فوق و تکمیل فرد باشد. کسی که قدرت و سرعت بالایی دارد و در اجرای حرکات دقت بالا را بکار میگیرد وقتی استقامت کافی برای تحمل شرایط سخت رزم را ندارد فقط ابتدای کار میتواند در گود جولان دهد (و البته گاهی همان ابتدا با تغییر شرایط محیطی نیز شروع نامنایب یا اصلآ شروعی نخواهد داشت)

و در انتها اوست که در مقابل سختیها سر خم میکند و تسلیم میشود.


******************************************


سمبکالاه برای بالا بردن استقامت سمبکالاه‌کاران از تمرینهای سخت و آنهم در شرایط سخت استفاده کرده و میکند تا به این طریق ایستادگی در مقابل سختیها و مشکلات زندگی را علاوه بر رزم به هنرجو بیاموزد. و اینست علت اصلی اینکه ورزشهای اصیل رزمی در شرایط باز و در دریا و کوه و صحرا و جنگل و... آموزش داده میشد. البته علاوه بر اینها رزمی کار باید "همیشه" و در "تمام شرایط" آماده باشد و تا شرایط عوض یا کمی سخت شد جا خالی نکند. (برای تکمیل اطلاعات و دانستن علل کار در شرایط طبیعی و محیط آزاد به قسمت "علل کار در شرایط طبیعی و محیطها باز" مراجعه نمایید)
تصاویر زیر مربوط به استاد س.ا.میریوسفی بنیانگذار سمبکالاه است.




 

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:سمبکالاه,ساعت 15:32 توسط بچه های ساوه| |

این ورزش برای کودک، جوان و پیر ، افراد چاق و لاغر، بلند قد و کوتاه قد فرقی نداشته و همه می توانند قسمتی از آن را بیاموزند.

سمبکالاه دارای فنون خاصی است که باعث شادابی جسم، تقویت بنیه و جوان تر ماندن می گردد.

استاد میریوسفی سازنده و مبتکر سبک می گویند : اجرای فنون سمبکالاه بدن را نرم و سخت، آرام و سریع، ساکن و متحرک، مدافع و مهاجم و شاداب می گرداند و انسان را به ذات پاک خود، ادغام به محیط و درک زندگی می رساند.

 

 

 

با اجرای صحیح سمبکالاه انسان در رسیدن به درجات بالای روحی و روانی نیز موفق می شود.

 

 

 

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:سمبکالاه,ساعت 15:30 توسط بچه های ساوه| |

سرعت


******************************************

سرعت و عکس‌العمل سریع نیز در ورزشهای رزمی یکی از فاکتورهای مهم در مورزش رزمی بشمار میرود، اما باید دید خود فرد بهتر است سریع باشد یا از ضربات سریع استفاده کند. مسلمآ بهتر است که خود فرد سریع باشد و بهترین آنست که فرد سریع و قوی در کنار سرعت، قدرت، دقت و استقامت خود از اصولی ترین حرکات استفاده نماید. اینکه بخواهیم از ضربات صرفآ سرعتی (به هر علتی از کسب امتیاز گرفته تا غلبه بر حریف) در مبارزه استفاده کنیم صحیح نیست و انسان را محدود میکند.
البته این در برخی از ورزشها دیده میشود که فرد یک یا چند ضربه را آنقدر کار میکند تا در همان چند ضربه مهارتهای خودرا بالا ببرد و باصطلاح هر فرد شگردی داشته باشد که بسیار غلط است و رزمی‌کار باید تمامی فنون را بیاموزد تا در هنگام لزوم از هر ضربه استفاده کند. البته این مورد بیشتر بخاطر مسابقات و کسب امتیاز است که فرد چند ضربه سریع را میآموزد و صرف اینکه بوسیله ضربهء بدون تاثیر بر حریف بتواند امتیاز کسب کند کافیست.

******************************************

در سمبکالاه اصل داشتن شگرد کاملآ بی معنی است و هنرجو باید تمامی ضربات و آموزشها را همگی بدون کم و کاست بطور کامل فرا بگیرد و فقط به چند حالت خاص اکتفا نکند. البته همانطور که قبلآ گفته شد تنوع تکنیکی در سمبکالاه بسیار بالاست اما بدلیل استفاده صحیح علمی و عملی از مکانیک ضربات و ملموس بودن کاربرد ضربات و.... جذابیت این ورزش دوچندان شده و هنرجو همیشه برای یادگیری و تعلیم اشتیاق فراوان دارد.







نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:سمبکالاه,ساعت 15:29 توسط بچه های ساوه| |

سلاح

******************************************

بیشتر و تقریبآ میتوان گفت حداکثر ورزشهای رزمی در کنار حرکات دست و پا از سلاحهایی نیز استفاده میکنند.

******************************************
در سمبکالاه نیز این سلاحها وجود دارند اما نکته جالب اینجاست که تنوعی که در سلاح در این سبک وجود دارد در کمتر سبک و شاید هنوز چنین تنوعی مشاهده نشده باشد. سلاحهای متداول همچون شمشیر، نانچیکو، سانچیکو، چوب، چاقو و باتوم را ممکن است در سبکهای دیگر نیز دید اما وجود سلاحهایی چون تبرزین، پرتاب میخ، نیزه چینی و سلاحهایی از این قبیل (که نام همگی را دقیق نمیدانم) یکجا و در کنار هم باعث میشود این سبک را از دیگر سبکها در این زمینه نیز متمایز کند.
در زیر عکسهایی از استاد س.ا.میریوسفی بنانگذار سمبکالاه مشاهده میکنید.




نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:,ساعت 15:28 توسط بچه های ساوه| |

انعطاف پذیری


******************************************

در مورد انعطاف یک تفکر اشتباه در میان مردم هست و آنهم اینکه مردم فکر میکنند ورزش رزمی باعث انعطاف پذیری بدن میشود و تمام رزمی کارها بدنی انعطاف پذیر دارند، که کاملآ اشتباه است. حقیقت اینست که ورزش رزمی بدن را خشک میکند و از انعطاف بدن میکاهد و چون یک رزمی‌کار باید بدن منعطفی داشته باشد مجبور به گنجاندن حرکات کششی برای انعطاف پذیر شدن بدنش دارد. این از ضروریات یک رزمی‌کار است، چه برای بالا بردن قدرت و سرعت در ضربات، چه برای خوش فرم شدن تکنیکها و چه برای بالا بردن استقامت بدن در مقابل حملات حریف.
البته بازهم یک اشتباه در برخی از ورزشهای رزمی وجود دارد که از انعطاف پذیری بدن تنها به پا باز یا همان ضربات 180 درجه آنهم فقط از یک سمت و با یک پا اکتفا میکنند و از اعضای بزرگتر و حساستر در مقابل صدمه مانند کمر و... صرفنظر میکنند.

******************************************

در سمبکالاه این امر بخوبی رعایت شده و در غالب نرمشهایی اصولی به انعطاف کل بدن توجه خاصی شده و در امتحانات هر دوره نیز با توجه به رده هنرجو از انعطاف وی نیز امتحان بعمل میآید. نرمشها نیز بصورت دقیق و اصولی از انعطاف کمر و کشهای پا گرفته تا حتی برخی از ماهیچه‌ها مانند ماهیچه‌های شکم تا در اثر نبود انعطاف و کار زیاد منفعل نشود و رشد خود را از دست ندهد.
تصاویر انتخابی زیر تصاویر بنیانگذار سمبکالاه استاد س.ا.میریوسفی است:











نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:سمبکالاه,ساعت 15:26 توسط بچه های ساوه| |

قدرت



******************************************

متداولترین موضوع در تمامی ورزشهای رزمی قدرت است. اینکه قدرت را بنهایی استفاده کردم بدان علت است که قدرت در ورزش رزمی مفاهیم خاصی دارد، مثلآ قدرت بدنی مثل بلند کردن وزنه یا استقامت در مقابل حملات حریف...قدرت ضره برای نفوذ یا فقط اعملا قدرت یا هردو... و مثالهایی دیگر از این قبیل که باز در مواردی بستگی به وزن و شرایط فیزیکی بدن دارد.
توضیح و باز کردن این مطالب وقت و زمان زیادی میبرد چون هرکدام از مفاهیم فوق در حالت و شرایط خاص بطریق متفاوتی از یکدیگر بیان و اجرا میشوند. مثلآ اگر یک ضربهء دیت عادی و ساده مستقیم را در نظر بگیرید با توجه به حریف و شرایط محیطی و شرایط فیزیکی خود باید ببینید ضربه شما چیست و چه اثری باید روی حریف داشته‌باشد. آیا با ضربه میخواهید حریف بدون آسیب پرت شود، یا بدون پرت شدن ضربه مانند گلوله سربی در بدنش نفوذ کند و آسیب زیادی به او برساند یا تلفیقی از حالات گفته شده. (البته این موارد را فقط بطور خلاصه و اجمالی بیان نمودم و تا همین مقدار نیز اکتفا میکنم...در صورت ایجاد ابیهام و یا روشن شدن برخی حالات در قسمت نظرات سوال مطرح گردد)
شاید با عقل جور نباشد که چطور حالت فوق میتواند اتفاق بیافتد ولی همانطور که گفته شد این تنها گوشه‌ای از دنیای پر رمز و راز رزمی است که فقط با تجربه و بصورت عملی بدست میآید.


******************************************

در سمبکالاه بدلیل گستردگی از لحاظ تکنیکی و رعایت اصول علمی و عملی در حرکات، تمامی حالات ممکنه در شرایط مختلف رعایت شده و در غالب تکنیکها گنجانده شده. سمبکالاه‌کار در طول دوره‌های تمرین متوجه ضربات و تکنیکهایی میشود که مشابه آنرا چندبار در رده‌های پایینتر دیده و با یک تفاوت کوچک فرم ظاهری در جای دیگر دوباره آورده شده، اما اگر دقت کند متوجه میشود با یک تغییر کوچک محرک ضیبه از قسمتی به قسمت دیگر جابجا میشود یا... در کل نوع شروع، فرود، ایجاد و یا.... ضربه با تغییر کرده است.
از لحاظ تمرینات بدنی در رشد عضلانی بدن نیز تمامی حالات در نظر گرفته شده‌اند. از بزرگترین و مهمترین ماهیچه های بدن گرفته تا ماهیچه‌های ریز مچ دست، انگشتان، کمر، لگن و... که تمامی این عضلات، هماهنگ و بدون توقف در بدن رشد میکنند.
در زیر عکسهایی از بنیانگذار سمبکالاه استاد س.ا.میریوسفی گنجانده شده.

نوشته شده در شنبه 30 دی 1391برچسب:سمبکالاه ساوه,ساعت 15:25 توسط بچه های ساوه| |


هندزفری بلوتوث - آژانس مسافرتی - گویا آی تی - تک تمپ - گرافیک - وبلاگ